UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

NetOnNet - Ny sajt!

00:00 / 16 september 2009 Article

www.netonnet.se

Introduce.se har vid ett tidigare intervjutillfälle pratat med NetOnNets VD Anders Halvarsson om arbetet med en ny sajt. Klicka här för att se denna intervju. Detta har nu blivit verklighet och bolaget släpper idag ett pressmeddelande som du kan ta del av nedan.

Prestanda, enkelhet och design. Det har varit ledorden vid ombyggnationen av NetOnNets e-handelssajt. Den 14 september var det smygpremiär när webbplatsen öppnades för allmänheten.

NetOnNet har i grunden haft samma sajt sedan etablerings-året 1999 men nu har alltså en ny hemsida sett dagens ljus.

- När vi öppnade netonnet.se för tio år sedan var anstormningen så stor att sajten kraschade. Den historien ska inte upprepas den här gången, säger Anders Halvarsson, VD på NetOnNet.

Det är framförallt modernare design med högre grad av enkelhet och användarvänlighet som har stått i fokus vid utvecklingsarbetet men också prestanda och driftsäkerhet. Den tekniska plattformen bygger på .NET och är egenutvecklad. Projektet har pågått i ungefär ett år.

- Första fasen i projektet innebär två väsentliga förändringar; ny teknisk plattform och ny design som stämmer bättre överens med hur NetOnNet ser ut idag. Arbetet fortsätter nu med utveckling av funktionalitet som vi saknat på vår gamla sajt, säger Anders Halvarsson.

De förbättringar som besökarna kommer att lägga märke till i första hand, utöver ny design, är en mer lättnavigerad produktmeny, förbättrad sökfunktion, mer lättöverskådlig kundvagn och ett enklare flöde i kassan.

- Vår gamla sajt har under tio års tid varit starkt bidragande till de framgångar vi nått inom hemelektronikbranschen. Med den nya sajten skapar vi förutsättningar för ny funktionalitet och kan växa oss ännu starkare i en hårt konkurrensutsatt marknad, säger Anders Halvarsson.