UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

NetOnNet - Börjar sälja musikinstrument

00:00 / 4 september 2009 Article

NetOnNet presenterade idag sin delårsrapport för det första kvartalet (brutet räkenskapsår), vilken kom in över Remiums analytikers prognoser. Dessutom släppte bolaget en nyhet om att de nu även ska satsa på att sälja musikinstrument.

– Det här är en stor satsning från vår sida. Vi går mot en breddning avvårt sortiment, från renodlat hemelektronik till fokus på hem,kommunikation och underhållning. Musikinstrument är ett naturligt nästasteg. Efter att ha studerat branschen ser vi att vi kan erbjuda priser30-60% under priserna hos traditionella musikhandlare, säger AndersHalvarsson, VD på NetOnNet.

Klicka här för att läsa hela rapporten samt nyheten

Klicka här för en intervju med Anders Halvarsson