UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Valbar teckenstorlek

00:00 / 4 augusti 2009 Article

Från och med idag har du som besökare på introduce.se möjlighet att själv välja vilken teckenstorlek du tycker passar bäst för materialet på webbplatsen. Vi har alla olika skärmstorlekar och upplösningar, men på detta sätt hoppas vi på att kunna uppnå bästa möjliga läsbarhet.

Textstorlek byter du genom att klicka in på någon bolagssida och därefter scrolla ned till botten. Där finner du en lite kontrollpanel där den minsta storleken är grundinställningen. Vi har även lagt till en utskriftsfunktion där du snabbt och enkelt kan skriva ut en snygg version av det du läser.

Har du kommentarer eller önskemål på annat du saknar så tveka in att kontakta oss