UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt samarbete med revisionsbolag

00:00 / 24 augusti 2009 Article

Smålandsbaserade Fortnox erbjuder marknaden kostnadseffektiva lösningarinom bland annat bokföring, CRM och fakturering. Företagetsprogramvaror är helt webbaserade och kan nås från vilken dator somhelst. Affärsmodellen är skalbar och fokus ligger på att nå storavolymer.

Fortnox meddelar idag att man tecknat ett avtal med Deloitte angående användning av företagets webbaserade mjukvara.

Jan Älmeby, VD på Fortnox säger:

- Vi är naturligtvis mycketglada att Deloitte valt att använda Fortnox program för att ytterligareförbättra samarbetet med kunderna. Samtidigt får vi ännu ett bevis påatt tekniken vi valt (Cloud Computing, Software as a Service,internetbaserat – kärt barn har många namn) är det enda rätta nu och iframtiden.

Om du vill läsa mer om hur Älmeby ser på sammarbeten med revisionsbolagen så kan du med fördel ta del av nedanstående intervju från slutet av juni.

- Revisions- och redovisningsbyråer är en viktig målgrupp som svarar fören stor del av försäljningen. Många mindre företag sköter inte sinbokföring själva utan anlitar en konsult, men vill ändå kunna ta del avredovisningen genom en egen inloggning via Fortnox program.