UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Välkommen till introduce.se

00:00 / 1 juli 2009 Article

Välkommen till introduce.se – en ny plattform med fokus på mindre och medelstora bolag. Just nu finns information kring cirka 30 spännande bolag men håll ögonen öppna, fler bolag kommer att läggas upp löpande under juli månad.

Introduce.se är tänkt att verka som en förlängd arm mot investerare där informationen kommer löpande och ständigt är uppdaterad. Surfa runt bland bolagen och läs på om verksamheten, räkna på aktien med hjälp av Remiums ABs prognoser, träffa ledande befattningshavare via intervjuer och mycket mer.