UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Två konsoliderande aktier

00:00 / 31 juli 2009 Article

Aktierna i två av våra bevakade bolag har konsoliderat i snäva intervall den senaste veckan trots en stark allmän börsuppgång. Desto snävare ett konsolideringsintervall blir, desto mer ökar sannolikheten för ett utbrott antingen uppåt eller nedåt. Det kan därför vara intressant att nära följa utvecklingen i dessa aktier framöver.

Biogaia säljer olika typer av produkter inom probiotika, vilket kanbeskrivas som bakterier som är bra för kroppen. Användningsområdenaberör framförallt mag- och immunhälsa och produkterna finns i en radolika tappningar. Företaget är verksamt världen över och försäljningensker främst genom apotek.

Klicka för en färsk teknisk analys av Biogaia

Mekonomen hjälper bilägare att få ett enklare ”BilLiv”. Viamärkesoberoende verkstäder, butiker och andra servicekoncept riktar mansig till såväl konsumenter som företag. Mekonomen är verksamma på denskandinaviska marknaden.

Klicka för en färsk teknisk analys av Mekonomen