UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Vitec - Genombrottsorder i Nederländerna

00:00 / 29 december 2009 Article

Vitec Fastighetssystems återförsäljare i Nederländerna, International Business Contracts, ibc, har tecknat avtal med en ny kund. Affären avser Vitecs energiledningssystem, WebEss till en av de ledande aktörerna inom maritim verksamhet.

Affären är den första för Vitecs återförsäljare sedan ibc påbörjade försäljningen på den nederländska marknaden i september 2009. Slutkunden är ett större företag inom shipping med huvudkontor i Nederländerna och verksamhet i ett femtiotal länder. Inledningsvis kommer WebEss att användas för uppföljning av energiförbrukningen i företagets fastigheter för att sedan även appliceras på flottan av fartyg.

\"Affären visar att vårt system för energiledning är applicerbart på olika typer av verksamhet. I det här fallet handlar det om både fastigheter och lokaler samt fartyg. Genom sin flexibla design passar WebEss utmärkt till större organisationer som har en kombination av olika typer av enheter där man vill följa upp och övervaka energiförbrukningen och därmed miljöpåverkan\", säger Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem.

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet

Klicka här för att höra VD Lars Stenlund prata mer om den internationella satsningen