UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Tethys Oil - Utmärkta produktionstester

00:00 / 3 december 2009 Article

Produktionstesterna på Farha South-strukturen på Block 3 onshore Oman har framgångsrikt slutförts. Ett produktionsflöde om 379 fat olja per dag har uppmätts från Barikformationen i den vertikala sektionen i borrhålet Farha South-3. Resultatet från produktionstesterna kommer att ha väsentlig betydelse för reservpotentialen för hela Farha South-strukturen och omkringliggande område.

\"Vi är mycket glada för de utmärkta flödestal vi fick från Barikformationen. Mot bakgrund av att ett vertikalt borrhål ger sämre flöden än ett horisontellt borrhål, så utklassar de 379 faten från Barikformationen till och med de 754 fat vi fick från Lower Al Bashir,\" säger Magnus Nordin, verkställande direktör för Tethys Oil AB.

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet

Klicka här för en färsk videointervju med bolagets VD Magnus Nordin angående Block 3