UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 51

00:00 / 18 december 2009 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

  • Proact har under veckan meddelat dels att bolaget forsätter att återköpa egna aktier enligt mandatet på max 10 procent av de utestående aktierna samt att bolaget ökat lagringskapciteten hos IT-konsulten Cybercom. Klicka här för att läsa dessa nyheter i sin helhet.

  • 3L Systems dotterbolag 3L Förvaltningssystem meddelade i veckan att att bolaget slutit ett avtal med Nordstan i Göteborg, vilket är ett av Sveriges största köpcentrum. För att höra bolagets nytillträdde VD Fredrik Ruben uttala sig om denna nyhet och även mycket annat kan du klicka här.

  • Badrumstillverkaren Svedbergs finns från och med denna vecka med på introduce.se. Vill du läsa om VD Jörgen Ekdahls syn på framtiden kan du klicka här.