UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 49

00:00 / 4 december 2009 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

  • Diamyd Medical har under veckan forsatt stiga kraftigt och noteras just nu på nivåer kring 200 kr. Bolaget har även släppt ett pressmeddelande angående de rådande partnerförhandlingarna vilket du kan läsa här.

  • Fortnox meddelade igår att bolaget har planer på att göra en utlandssatsning och delgjorde för tillvägagångssätt i ett pressmeddelande som du kan läsa här.

  • SharpView har under veckan meddelat att bolaget planerar att byta handelsplats från NGM Equity till NGM Nordic MTF. Klicka här för att läsa om anledningarna till bytet samt om de nya ordrar bolaget tagit på den amerikanska och tyska marknaden.