UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Gott Nytt År!

00:00 / 30 december 2009 Article

Vi på Introduce.se vill passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år. I juli i år lanserades Introduce.se - Fokus på mindre och medelstora bolag. Vår drivkraft är att hjälpa just börsens mindre och medelstora bolag att på ett effektivt sätt nå ut med sin finansiella information. Detta gör vi primärt genom att göra det enklare för er investerare att ta till er informationen.

2010 kommer att bli ett spännande börsår. Med en enorm återhämtning i ryggen riktas nu fokus återigen mot tilllväxt och vi kommer säkerligen även att få se ett par nya bolag på börsen under nästa år.

För Introduce.se kommer 2010 att bli ett år av vidareutveckling. Vi har nu lagt grunden till plattformen men det finns mycket som kan bli ännu bättre. För att vi ska nå hela vägen behöver vi dock er hjälp.  Finns det någon funktion ni saknar eller något ni tycker skulle kunna vidareutvecklas så tveka inte att kontakta oss!

GOTT NYTT 2010