UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Bringwell - Samarbete med Probi

00:00 / 3 december 2009 Article

Samarbetet kommer att omfatta lanseringen av två världsunika probiotiska kostillskott. Ett för mage, ProbiMag och ett för immunförsvaret, ProbiFrisk. Totalt har över 50 kliniska studier genomförts på produkterna. Produkterna kommer att marknadsföras via Apotek och hälsofackhandel. Lanering kommer att ske i Sverige under kvartal ett och på övriga nordiska marknader kvartal tre.

”Lanseringen av kosttillskott under egna varumärken på vår hemmamarknad gör att vi strategiskt flyttar framvår marknadsposition. Bringwell har Nordens effektivaste marknads- och försäljningsorganisation på den här marknaden och Probi har det starkaste produkterbjudandet inom probiotiska kosttillskott”, säger Michael Oredsson, VD på Probi.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet