UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

AllTele - Köper MegaPhone och lämnar prognos för 2010

00:00 / 22 december 2009 Article

AllTele och MegaPhone AB, ett företag inom Resursföretagen, har slutit avtal om förvärv av MegaPhones IP-telefoniverksamhet med drygt 19 000 kunder. Förvärvet kommer, tillsammans med det nyligen gjorda förvärvet av Kramnet och avtalet med Telia Mobil, att väsentligen förstärka verksamheten redan från årsskiftet. AllTele har därför beslutat att lämna prognos för 2010.

– Förutom att vi på årsskiftet tar över en mycket lönsam IP-telefoniaffär, innebär förvärvet att AllTele på mycket kort tid kommer att kunna lansera mobiltelefonitjänster, en webb-shop med brett produktutbud samt ett försäkrings- och finansieringspaket till AllTeles kunder, säger Ola Norberg, vd AllTele.

Prognos för 2010 
  • Omsättning: 300 MSEK 
  • EBITDA: 50 MSEK 
  • Rörelseresultat: 30 MSEK 

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.