UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 47

00:00 / 20 november 2009 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

  • Elos meddelade tidigare i veckan att bolaget och Novo Nordisk har träffat avtal om ett utökat samarbete som omfattar ett fortsatt utvecklings- och produktionssamarbete vid tillverkningen av insulinpennor för flergångsbruk. Klicka här för att läsa hela presssmeddelandet.

  • AllTele släppte under gårdagen sin rapport för det tredje kvartalet. För att läsa Remium Review inklusive uppdaterade prognoser och tankar om det senaste kvartalet kan du klicka här.

  • Biolin Scientific som just nu genomför att nyemission släppte under veckan sitt emissionsprospekt. För att ta del av prospektet kan du klicka här.