UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 46

00:00 / 13 november 2009 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

  • Phonera släppte igår en rapport som var betydligt bättre än vad marknaden hade väntat sig och aktien gick upp cirka 37 procent. Klicka här för en dagsfärsk Remium Review på bolagets Q3-rapport.

  • Bringwell meddelade i onsdags att bolagets produkt Mivitotal ska börjas säljas på Apoteket.  Klicka här för att läsa en sammanfattning av nyheten.

  • 3L System släppte i onsdags två pressmeddelanden om nya avtal som bolaget tecknat inom vägledande media. Klicka här för komma till pressmeddelandena.