UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

MSAB - Version 4.4 stödjer även GPS

00:00 / 23 november 2009 Article

Micro Systemation släpper version 4.4 av mjukvaruprodukten .XRY/XACT. Tillsammans stöder de 179 nya mobilenheter samt ytterligare några GPS enheter. Detta gör lösningen till en av de mest heltäckande på marknaden.

\"Med version 4.4 stöder vi inte bara ett stort antal mobiltelefoner utan också Garmin och TomTom GPS enheter\" säger Joel Bollö, VD och koncernchef för Micro Systemation. \"En ytterligare nyhet är att version 4.4 har stöd för Android.\"

Micro Systemation öppnar också en community på hemsidan där användare ska kunna dela med sig av sina skript. Skripten kommer att göra kriminalteknikerns arbete effektivare och enklare genom att möjliggöra automatiserade uppgifter.

Vidare säger Joel Bollö att \"användare av mjukvaran XACT kommer att ha möjlighet att ladda upp och ner skript på www.msab.com och därigenom hjälpa varandra med specifika problem relaterade till mobiltelefoner. Att leverera produkter i teknikens framkant som är hållbart i rätten, är vårt motto. Det är också en anledning till Micro Systemations snabba expansion på den kriminaltekniska marknaden för mobila enheter.\"