UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Bringwell - Mivitotal lanseras hos Apoteket

00:00 / 11 november 2009 Article

Bringwell, Nordens ledande leverantör av egenvårdsprodukter, lanserar ytterligare en egenägd produkt på Apoteket AB. Under december månad kommer en av nordens mest sålda kostillskott Mivitotal, att finnas i Apotekets sortiment.

 Mivitotal, som fram tills nu sålts genom kanalerna hälsofack och dagligvaruhandel, omsätter idag cirka 100 Mkr i konsumentled men genom listningen på Apoteket förväntas omsättningen öka väsentligt. Mivitotal är en flytande multivitaminprodukt som produceras i koncernens anläggning i Falköping.

”Bringwell har sedan tidigare som mål att uppnå balans mellan de olika försäljningskanalerna och framför allt öka andelen produkter hos Apoteket. Lanseringen av koncernens helägda produkt Mivitotal på apoteket är ett resultat av det arbetet”, säger David Rönnberg vd för Bringwell.

Klicka här för att läsa en intervju med bolagets VD David Rönnberg

Klicka här för att läsa Remium Review på bolagets Q3-rapport