UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Vitec - Genombrottsorder i Norge

00:00 / 12 oktober 2009 Article

Trondheim Energi Fjernvarme har köpt Vitecs nätberäkningssystem NetSim, och blir i och med affären den första kunden utanför Sverige som väljer Vitecs programvara för beräkningar av tryck och flöden i fjärrvärmenät. Trondheim Fjernvarme, som har det näst största fjärrvärmesystemet i Norge, kommer att ta systemet i full drift under hösten 2009.

\"Det är mycket glädjande att ytterligare en av våra produkter inom energiområdet visar sig ha potential att växa utanför Sverige, på samma sätt som vi tidigare har fått erfara med våra elprognossystem\", säger Jerker Vallbo, VD för Vitec Energy.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet

Klicka här för mer information om Vitecs verksamhet