UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Vinn prenumerationer av Börsveckan - Omgång 2

00:00 / 19 oktober 2009 Article

Introduce.se är en plattform som tillhandahåller analysverktyg kopplade till börsens mindre och medelstora bolag. Du som investerare kan hålla koll på dina befintliga innehav men även introduceras för nya spännande bolag. 

Vi arbetar alltså inte med att ge några rekommendationer utan vill istället ge investerare de nödvändigaste verktygen för att själva kunna fatta investeringsbeslut. Ibland kan det dock, som komplement till sina egna tankar, vara intressant att få ta del av faktiska rekommendationer vilket är något tidningen Börsveckan fokuserar på.

Under de kommande veckorna kommer du som besökare på introduce.se ha möjlighet att vinna halvårsprenumerationer av tidningen Börsveckan (värde 1490 kr/st). Den första utlottningen skedde den 14:e oktober och nu inleds nästa etapp där utlottningen sker den 2:a november. Totalt kommer 8 prenumerationer att lottas ut.

Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att registrera din e-postadress för våra nyhetsutskick för ett eller flera av de bolag som bevakas på sajten. Varje registrering räknas som en lott. Anmälningsrutan hittar du i högerspalten för respektive bolag.

Vi kommer dagligen med nytt material i form av Reviews, tekniska analyser samt intervjuer med ledande befattningshavare. Genom att anmäla dig här på introduce.se får du uppdateringar om nytt material direkt i din inbox.

Passa på att anmäl dig redan nu och glöm inte att aktivera din prenumeration för att ha chans att vinna!