UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Uppdatera dig om prognoserna!

00:00 / 20 oktober 2009 Article

Rapportsäsongen har nyligen dragit igång och under de närmsta veckorna är det även dags för börsens mindre och medelstora bolag att rapportera. Ett problem vad gäller denna typ av bolag är att det sällan finns några analytikersamannställningar eller prognoser då det är väldigt få professionella aktörer som bevakar dessa bolag.

Remium AB har dock en gedigen efarenhet vad gäller mindre och medelstora bolag och på introduce.se kan du som investerare också uppdatera dig om Remiums duktiga analytikers förväntningar. 

Genom att klicka dig in på det bolag som intresserar dig, därefter klicka på fliken nyckeltal och sedan klicka på det lilla plustecknet intill årtalet finner du prognoser för det tredje kvartalet, som nu skall rapporteras.

Genom att ha dessa siffror som underlag kan du snabbt och enkelt jämföra utfallet mot vad som förväntats. Du kan också själv anpassa dessa prognoser för att sedan räkna fram nyckeltal i vår nyckeltalsräknare.