UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 41

00:00 / 9 oktober 2009 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden(RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av SmallCap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North ochAktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse(torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index påStockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge enkontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagenpresterar i jämförelse med de större.

  • Addnode meddelade i måndags att dotterbolaget Ida Infront tecknat ett licens- och underhållsavtal med den nya Pensionsmyndigheten värt 1,8 msek. Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet. Klicka här för en teknisk analys på aktien från i onsdags.

  • AllTele meddelade i tisdags att man förvärvat Kramnet. Klicka här för en sammanfattning av pressmeddelandet. Klicka här för senaste Remium Review på AllTeles Q2-rapport.

  • Vitec flaggade i onsdags för att bolaget ökat ägandet i 3L System till 43,1 procent. Klicka här för att se ägarbilden i 3L System per 2009-08-18