UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 40

00:00 / 2 oktober 2009 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden(RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av SmallCap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North ochAktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse(torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index påStockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge enkontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagenpresterar i jämförelse med de större.

  • Affärsstrategernas VD lade via Strategic Holding igår ett bud på hela bolaget. Klicka här för att läsa det senaste pressmeddelandet.

  • Indutrade är det senaste tillskottet på introduce.se. Klicka här för en videointervju med VD Johnny Alvarsson som bland annat pratar om nyckelfaktorerna till att vara en god förvärvare.

  • Vitrolife fick i måndags ett viktigt godkännande i Australien för sin patentsökta nål för uttag av mänskliga ägg, Swemed Senste, som reducerar risken för vävnadsskaor och smärta. Klicka här för att läsa pressmeddelandet.