UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Proact - Tecknar 3-årigt ramavtal

00:00 / 8 oktober 2009 Article

Arkiv- och lagringsspecialisten Proact har tecknat ett treårigt ramavtal med en svensk leverantör av IT-tjänster med stor internationell täckning. Avtalet innebär att Proact ska leverera tjänster och lösningar för nätverksoptimering som möjliggör serverkonsolidering till företagets verksamheter i Europa, USA och Asien. Företaget letade efter en leverantör som kunde förbättra prestanda i nätverket och samtidigt hitta vägar att utnyttja serverkapaciteten mer effektivt.

Proacts lösning bygger på infrastruktur från Riverbed och omfattar WAN- och applikationsoptimering samt serverkonsolidering. Lösningen gör att kunden kan spara pengar genom färre supportärenden och enklare administration. Dessutom får de en flexibel IT-infrastruktur med avsevärt förbättrade svarstider.

Ramavtalet omfattar förutom infrastruktur även service och support och gäller i tre år. Det är en global leverans till cirka 300 platser i Europa, USA och Asien.

Klicka här för en färsk intervju med VD Olof Sand