UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Phonera inviger nytt datacenter

00:00 / 7 oktober 2009 Article

Imorgon inviger Caroline Seger, lagkapten i Svenska fotbollslandslaget,Phoneras nya högeffektiva datacenter i Linköping. Datacentrat ärSveriges första med kapacitet för högeffektrack och ger Phonera platsensom det tekniskt ledande hostingföretaget i Sverige.

”Phoneras hostingerbjudande är såväl inom tjänsteutbud, som teknik, iframkant på en starkt växande marknad”, säger Henric Wiklund, vd påPhonera. Han fortsätter: ”Efterfrågan på våra hostingtjänster iLinköping och i Stockholm är omfattande. Detta ser vi beror på attmånga företag befinner sig i en brytningsfas där gamla datahallar inteklarar av att förse dagens moderna servrar med tillräcklig el och kyla”.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet

Klicka här för en videointervju med Henric Wiklund som bland annat diskuterar fördelarna med bolagets datacenter