UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Grattis! - Omgång 1 avslutad

00:00 / 14 oktober 2009 Article

Nu har vi avslutat den första omgången av utlottningen av halvårsprenumerationer på Börsveckan (värde 1490 kr). Vi får säga ett stort grattis till Kerstin Eneqvist, Hans Hagberg, Maria Bergendorf och Anders Fogelberg.

Samtidigt så sparkar vi igång den andra omgågen där fyra nya prenumerationer står på spel. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att registrera din e-postadress för våra nyhetsutskick för ett eller flera av de bolag som bevakas på sajten. Varje registrering räknas som en lott. Anmälningsrutan hittar du i högerspalten för respektive bolag.

Vi kommer dagligen med nytt material i form av Reviews, tekniska analyser samt intervjuer med ledande befattningshavare. Genom att anmäla dig här på introduce.se får du uppdateringar om nytt material direkt i din inbox.

Nästa utlottning kommer att ske den 2:a november så fram tills dess är det fritt fram att anmäla sig. Alla ni om inte hade turen med er i denna första omgång kan självklart vara med igen!

Passa på att anmäl dig redan nu och glöm inte att aktivera din prenumeration för att ha chans att vinna!